kyckling wok

4 p

3 st kycklingfiléer
1 burk bambuskott
1 gul lök
1 pkt färska sockerärter
½ zuccini
2 skivade vitlöksklyftor
6 mycket tunna skivor färsk ingefära
½ finhackad färsk chili (utan kärnor och hinnor)
2 msk potatismjöl
2 msk soja
cashewnötter

Tillagningssåser:
2 msk soja
2 msk bönsås
2 msk hoisinsås
2 msk ostronsås

Marinera den tunt skivade kycklingen i soja och potatismjöl. Värm upp stekpannan till mkt hög temp. Stek kycklingen, tillsätt sedan grönsakerna, stek 3 minuter. Häll i tillagningssåserna. Rör hela tiden. Salta vid behov. Det går snabbt - så ha riset klart innan. Grönsakerna ska fortfarande vara krispiga! Servera med Basmatiris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0