Omelett med potatis, spenat och feta

1 person
2 ägg
Salt
Peppar
lite olivolja
75 g potatis
1 vitlöksklyfta
200 g färsk spenat
15 g fetaost

Servera med tomat, eller grönsallad.

Tillagning
Vispa ägg med salt och peppar. Värm oljan i en teflonpanna, lägg i kokta, skivade potatisar och stek dem gyllenbruna. Tillsätt hackad vitlök och till sist ångad spenat. Blanda smulad fetaost i äggsmeten, häll det över grönsakerna och stek i 15 minuter med lock eller folie över. Omeletten kan eventuellt grillas i ugnen mot slutet för att få färg. Lägg upp omeletten med tomat och ev bröd.

ca 340 kcal portion. utan bröd inräknat.

50 % fett 27% protein  23 % kolhydrat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0