Nyttigt, gott och lätt långpannebröd

sätt ugn på 200 grader

1 liter filmjölk
7 dl grahamnsmjöl
2 dl havregryn
3 dl vetemjöl eller annat mjöl typ råg eller lantmjöl.
2 tsk Bikarbonat
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 dl linfrö
1 dl pumpakärnor
1 1/2 dl solrosfrö
Lite flytande honung för lite extra smak men kan uteslutas.

Blanda ihop allt i en skål och bred ut på en långpanna. Strö över lite pumpafrö alternativt annan frösort. Skär llite lätt ut snitt på degen lagom stora rutor så som du önskar ha dem. In i ugnen i 20 minuter=) färdigt=) busenkelt och gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0